Bij wijze van test hebben wij het inloggen uitgeschakeld. U kunt dus ook zonder inloggen nu teksten op het forum plaatsen. Dit is gebeurd, omdat wij vermoeden dat het inloggen een drempel opwerpt om deel te nemen. Zoals gezegd dit is een test. Bij misbruik zullen wij helaas het inloggen weer moeten invoeren. Degene die een reeds een inlog hebben verzoeken wij dan ook deze goed te bewaren. Zo en nu veel plezier.

WAT KUNT U HIER DOEN: U kunt hier onder ‘Deze Site’ berichtjes achterlaten in het gastenboek, laten weten wat u van de site vindt en suggesties doen voor verbeteringen. U kunt onder ‘Magneet’ vragen stellen dan wel deelnemen aan discussies over de ‘brommer’ Magneet. Tot slot is het mogelijk om onder “Oud IJzer’ spullen verkopen of zoeken.

Onderstaande is voorlopig niet van toepassing u kunt vrij gebruik maken van het forum.
HOE WERKT HET:
Om deel te kunnen nemen aan het Forum moet men zich registreren. Dat kan via Welcome ‘Guest, posting in this forum requires registration’ in het veld hieronder. Men kiest een username en vult zijn of haar email adres in. Men krijgt dan een wachtwoord per mail opgestuurd (mocht dat niet binnen 2 uur het geval zijn even contact opnemen met magneetclub@yahoo.com). Daar zit tevens een link in om het profiel en wachtwoord aan te passen. Daarna op de site inloggen met gekozen username en verkregen wachtwoord en veel plezier. We willen het hier wel leuk houden, dus netjes gedragen, anders wordt men verwijderd.

Welkom Gast 

Show/Hide Header

Welkom Gast, gelieve in te loggen of register.

Pagina's: [1]
 AntwoordRSS feed   
Auteur Onderwerp:Sachs 3 V on TS49
Gast
Newbie
Berichten: 1
Permalink
Post Sachs 3 V on TS49
on: October 24, 2014, 05:36
Quote

Speling tijdens het remmen van het achterwiel.

Ik weet dat de rubbers in de trommelrem soms versleten kunnen zijn. Nu weet ik dat dit ok is maar dat het geluid tgv de speling ontstaat. Dit klak-geluid ontstaat door de ruimte die aanwezig is tussen de spiebaan (die de trommelrem tegen houdt om mee te draaien wanneer de voetrem wordt gebuikt) en de nok (op de rechterzijde aan de achterbrug).

Gemeten waarde van de spiebaan 11.0mm
Gemeten waarde diameter nok 10.0mm

Dit lijkt niet veel maar toch ontstaat hierdoor het gevoel dat de achterrem erin "slaat" wanneer deze gebuikt wordt. Ik wacht graag jullie reacties af,

Met vriendelijke groet,
Robert van Tilburg

Quick Reply:


Enter Security Code: (required)
Pagina's: [1]
 AntwoordRSS feed   
Mingle Forum by cartpauj
Versie: 1.0.34 ; Pagina geladen in: 0.063 seconden.