Bij wijze van test hebben wij het inloggen uitgeschakeld. U kunt dus ook zonder inloggen nu teksten op het forum plaatsen. Dit is gebeurd, omdat wij vermoeden dat het inloggen een drempel opwerpt om deel te nemen. Zoals gezegd dit is een test. Bij misbruik zullen wij helaas het inloggen weer moeten invoeren. Degene die een reeds een inlog hebben verzoeken wij dan ook deze goed te bewaren. Zo en nu veel plezier.

WAT KUNT U HIER DOEN: U kunt hier onder ‘Deze Site’ berichtjes achterlaten in het gastenboek, laten weten wat u van de site vindt en suggesties doen voor verbeteringen. U kunt onder ‘Magneet’ vragen stellen dan wel deelnemen aan discussies over de ‘brommer’ Magneet. Tot slot is het mogelijk om onder “Oud IJzer’ spullen verkopen of zoeken.

Onderstaande is voorlopig niet van toepassing u kunt vrij gebruik maken van het forum.
HOE WERKT HET:
Om deel te kunnen nemen aan het Forum moet men zich registreren. Dat kan via Welcome ‘Guest, posting in this forum requires registration’ in het veld hieronder. Men kiest een username en vult zijn of haar email adres in. Men krijgt dan een wachtwoord per mail opgestuurd (mocht dat niet binnen 2 uur het geval zijn even contact opnemen met magneetclub@yahoo.com). Daar zit tevens een link in om het profiel en wachtwoord aan te passen. Daarna op de site inloggen met gekozen username en verkregen wachtwoord en veel plezier. We willen het hier wel leuk houden, dus netjes gedragen, anders wordt men verwijderd.

Welkom Gast 

Show/Hide Header

Welkom Gast, gelieve in te loggen of register.

Pagina's: [1]
 AntwoordRSS feed   
Auteur Onderwerp:Magneetclub toertocht 2012
Beheerder
Berichten: 30
Permalink
Post Magneetclub toertocht 2012
on: May 27, 2012, 21:31
Quote

De tocht is verreden. Mijn dank aan Pierre, Ger en Hans die op de bok van de bezemwagen zat. Onder 'Afbeeldingen' -> 'Toertochten' -> '2012' staat in concept het verslag. Tot zondag drie juni kunnen de deelnemers nog aangeven wat er in verslag mist of beter kan. De foto's volgen zo spoedig mogelijk.

Nog even voor de deelnemers, vergeet niet je foto's en adres te mailen dan kan ik met de DvD aan de gang.

Vivat Magneet

Groet Frank Weghaus

Gast
Newbie
Berichten: 2
Permalink
Post Re: Magneetclub toertocht 2012
on: May 28, 2012, 12:10
Quote

En het was een een hele mooie tocht,zal deze te overtreffen zijn?
Organisatie,het was helemaal TOP !!

Quick Reply:


Enter Security Code: (required)
Pagina's: [1]
 AntwoordRSS feed   
Mingle Forum by cartpauj
Versie: 1.0.34 ; Pagina geladen in: 0.062 seconden.