Hallo allemaal, We zijn precies drie maanden verder sinds dat er voor het laatst op de site iets gewijzigd is. Enerzijds heeft dat natuurlijk te maken met de vakantieperiode. Anderzijds met het feit dat de site, op een paar modellen na, af is. Gebeurt er dan vanaf nu helemaal niets meer? Nee natuurlijk niet! Ik ben nog steeds op zoek naar een aantal modellen, oude foto's, of allerlei items die met Magneet te maken hebben zijn natuurlijk nog steeds welkom. Er staat nog een restauratieverslag op stapel, er komen nog foto's van de afgelopen toertocht en ook de locatie voor toertocht voor 2015 moet nog bekend worden gemaakt. Ik verwacht ook nog wel een paar modellen. Dus reden genoeg om regelmatig te blijven kijken. U kunt overigens altijd met uw vragen bij Magneetclub terecht. Deze zullen zo spoedig en volledig mogelijk worden beantwoord. Tot slot sta ik open voor verbeteringen van de site. Schroom vooral niet om uw ideeën met mij te delen. Met vriendelijke groet, Frank Weghaus