it giet oan even voor de toertocht van aanstaande zaterdag de laatste puntjes op de i: De Tocht start bij: Reinder Kloosterman Skoalikkers 39 9284 TT Augustinusga De Auto met aanhanger kan worden geparkeerd: Bij de kerk Pypkewei 3 Augustinusga (ca 500 meter verderop) U ben welkom vanaf 9.15 voor koffie en koek. Gelet op het programma is het van essentieel belang dat we uiterlijk om 10.15 vertrekken. weest u aub op tijd. Als u via de A7 komt zal de tom tom u vertellen om de afslag voor Surhuisterveen te pakken. Maar er ze zijn met die op en afritten druk bezig. Komt u uit het noorden, en deze afslag is dicht neem dan de N31 (vlak achter Drachten) naar het noorden en rij over Harkema. Komt u uit het zuiden over de A7, neem meteen die afslag (tenzij deze dicht is maar dan is de afslag Surhuisterveen open. Ik hoop u allen aanstaande zaterdag te mogen verwelkomen. voor vragen kunt u altijd mailen naar magneetclub@yahoo.com. Ik lees mijn mail doorlopend. Met vriendelijke groet Frank Weghaus Magneetclub Sinds november 2000