Bij wijze van test hebben wij het inloggen uitgeschakeld. U kunt dus ook zonder inloggen nu teksten op het forum plaatsen. Dit is gebeurd, omdat wij vermoeden dat het inloggen een drempel opwerpt om deel te nemen. Zoals gezegd dit is een test. Bij misbruik zullen wij helaas het inloggen weer moeten invoeren. Degene die een reeds een inlog hebben verzoeken wij dan ook deze goed te bewaren. Zo en nu veel plezier.

WAT KUNT U HIER DOEN: U kunt hier onder ‘Deze Site’ berichtjes achterlaten in het gastenboek, laten weten wat u van de site vindt en suggesties doen voor verbeteringen. U kunt onder ‘Magneet’ vragen stellen dan wel deelnemen aan discussies over de ‘brommer’ Magneet. Tot slot is het mogelijk om onder “Oud IJzer’ spullen verkopen of zoeken.

Onderstaande is voorlopig niet van toepassing u kunt vrij gebruik maken van het forum.
HOE WERKT HET:
Om deel te kunnen nemen aan het Forum moet men zich registreren. Dat kan via Welcome ‘Guest, posting in this forum requires registration’ in het veld hieronder. Men kiest een username en vult zijn of haar email adres in. Men krijgt dan een wachtwoord per mail opgestuurd (mocht dat niet binnen 2 uur het geval zijn even contact opnemen met magneetclub@yahoo.com). Daar zit tevens een link in om het profiel en wachtwoord aan te passen. Daarna op de site inloggen met gekozen username en verkregen wachtwoord en veel plezier. We willen het hier wel leuk houden, dus netjes gedragen, anders wordt men verwijderd.

Welkom Gast 

Show/Hide Header

Welkom Gast, gelieve in te loggen of register.

Pagina's: [1]
 AntwoordRSS feed   
Auteur Onderwerp:Beurs Heerhugowaard 13 april 2014
Beheerder
Berichten: 30
Permalink
Post Beurs Heerhugowaard 13 april 2014
on: April 13, 2014, 16:21
Quote

Vandaag was het weer Beurs in Heerhugowaard. Deze halfjaarlijkse beurs is een vaste waarde en blijft een must voor de verzamelaar. Het was een goed bezochte, zij het niet overvolle beurs. Er werd driftig handel gedreven en wat het merk Magneet betreft sprong deze beurs er erg positief uit. Er stonde wel drie Magneten! Okee het waren allen damesmodellen en eentje stond er als show-object, maar toch ze waren er wel. Voor de handel stond er een Magnematic uit 1963. Deze brommer was compleet (motorbeplating is er later bijgekocht), had geen kenteken en moest zonder motorbeplating € 175,-- opbrengen. Er stonden twee Magneet S50 uit 1955/'56. De nette was als showobject en de 'blauwe' stond te koop. Ook deze was nagenoeg compleet, was gekentekend en moest € 350,-- opbrengen. Ook deze is met de huidige eigenaar weer naar huis gegaan. Duidelijk waren beide brommers in de lagere prijsklasse. Maar dat mocht niet baten. Over het algemeen was het toch weer een geslaagde beurs. September komt weer een leuke beurs in Sneek.

Groet

Frank Weghaus
Image
Image
Image

Quick Reply:


Enter Security Code: (required)
Pagina's: [1]
 AntwoordRSS feed   
Mingle Forum by cartpauj
Versie: 1.0.34 ; Pagina geladen in: 0.042 seconden.