Bij wijze van test hebben wij het inloggen uitgeschakeld. U kunt dus ook zonder inloggen nu teksten op het forum plaatsen. Dit is gebeurd, omdat wij vermoeden dat het inloggen een drempel opwerpt om deel te nemen. Zoals gezegd dit is een test. Bij misbruik zullen wij helaas het inloggen weer moeten invoeren. Degene die een reeds een inlog hebben verzoeken wij dan ook deze goed te bewaren. Zo en nu veel plezier.

WAT KUNT U HIER DOEN: U kunt hier onder ‘Deze Site’ berichtjes achterlaten in het gastenboek, laten weten wat u van de site vindt en suggesties doen voor verbeteringen. U kunt onder ‘Magneet’ vragen stellen dan wel deelnemen aan discussies over de ‘brommer’ Magneet. Tot slot is het mogelijk om onder “Oud IJzer’ spullen verkopen of zoeken.

Onderstaande is voorlopig niet van toepassing u kunt vrij gebruik maken van het forum.
HOE WERKT HET:
Om deel te kunnen nemen aan het Forum moet men zich registreren. Dat kan via Welcome ‘Guest, posting in this forum requires registration’ in het veld hieronder. Men kiest een username en vult zijn of haar email adres in. Men krijgt dan een wachtwoord per mail opgestuurd (mocht dat niet binnen 2 uur het geval zijn even contact opnemen met magneetclub@yahoo.com). Daar zit tevens een link in om het profiel en wachtwoord aan te passen. Daarna op de site inloggen met gekozen username en verkregen wachtwoord en veel plezier. We willen het hier wel leuk houden, dus netjes gedragen, anders wordt men verwijderd.

Welkom Gast 

Show/Hide Header

Welkom Gast, gelieve in te loggen of register.

Pagina's: [1]
  Nieuw onderwerp  
Status Topic titel Gestart door Reacties Aantal keren bekeken Laatste bericht
Sticky Onderwerpen
Diverse replica onderdelen te koop via Magneetclub    0 1161 door
op March 1, 2012, 22:42
Onderwerpen van het Forum
Normaal topic Magneet brommer   Gast 4 952 door Gast
op December 31, 2015, 16:20
Normaal topic scootomatic 1963   Gast 0 468 door Gast
op November 25, 2015, 16:20
Normaal topic De ultime uitdaging is verkocht.   0 1041 door
op January 27, 2012, 18:00
Pagina's: [1]
  Nieuw onderwerp  
Mingle Forum by cartpauj
Versie: 1.0.34 ; Pagina geladen in: 0.048 seconden.