Magneetclub toertocht 2013 Het heeft even geduurd, nou ja even bijna 5 maanden, maar eindelijk heb ik de foto's Van Johan Kats kunnen bewerken. Dat was nog al een monnikenwerk. Over de 300 foto's moesten worden bewerkt. Al die foto's komen, samen met alle andere foto's weer op een dvd die aan de deelnemers wordt uitgereikt. Een selectie van de foto's van Johan (een kleine 150 stuks) heb ik op de site kunnen zetten onder Magneetclub Toertocht 2013 (u kunt op de link klikken of kijken bij Afbeeldingen -> Toertochten -> Magneetclub toertocht 2013) Magneetclub toertocht 2014 Ja de kogel is door de kerk. Volgend jaar mei gaan we naar het hoge Noorden, naar Friesland. Ook deze tocht belooft weer een mooie mix te worden tussen mooi rijden door het landschap, musea en het nodige eten en drinken. Meer details zullen voor het eerst op de november beurs in Heerhugowaard (1e Noordhollandse bromfietsbeurs) worden bekend gemaakt en daarna op deze site worden geplaatst. Wel is er een belangrijke wijziging: Als je mee wilt rijden, moet je je van te voren aanmelden. De plaatsen zijn beperkt en vol is helaas vol. Ook hierover (aantal plaatsen en zo) zullen de details nog volgen. Voor de informatie tot dusver kijk hierboven in de balk onder TOERTOCHT2014 Met vriendelijke groeten, Frank Weghaus